De ce Tazmanian Jungle?

De ce Tazmanian Jungle? Pentru ca in primul rand porecla mea e Tazu… de aceea e tazmanian si nu tasmanian cum e corect. Deci incercati sa nu ma corectati. In al doilea rand pentru ca iubesc natura, pur si simplu ma incarca de fiecare data si ma simt liber. In al treilea rand pentru ca viata e o jungla si pe cat de linistita si pasnica poate parea de departe la fel de nebuna si zbuciumata poate fi de aproape. Si nu in ultimul rand pentru ca fiecare gand al meu prinde radacini si creste, se dezvolta cu timpul si se intrepatrunde cu altul formand o retea ampla, toate interconectate.

Imi cer scuze dar ca in orice jungla nu veti gasi o poteca pe care sa mergeti… va trebui sa o faceti singuri… si taind lianele si lovind sa va faceti loc… nu veti gasi de fiecare data ceva care sa va placa…. poate o idee cu care nu sunteti de acord… poate cu un sarpe care sa va suceasca mintile si sa va deschida alta lume… sau poate veti gasi un mar gustos.

Orice s-ar intampla nu uitati ca aceasta e jungla mea… toti sunt bineveniti sa o exploreze dar nu toti sunt bineveniti sa ramana. La urma urmei e o jungla… nu o rezervatie cu spa.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s